Glad sommar!

Glad sommar!

Studio E önskar dig en härlig sommarledighet efter prestationerna i årets första halva. Vi unnar oss tre veckor av upptåg, intryck och inspiration.Vecka 32 gör vi intåg med fokus på att göra avtryck och inspirera.
Sekvensfilm

Sekvensfilm

Rörligt har alltid varit intressant och nu när plattformarna och medierna är redo är det dags att tänka tvärtom. Utgå ifrån film och komplettera med stillbilder.
Elementens helhet

Elementens helhet

När text beskriver en situation på flera sidor gör en film det på några få sekunder, just för att kommunikationen blir konkret. Därför skapas rörligt material som aldrig förr.
Grönt ljus med Studio E

Grönt ljus med Studio E

Det är lätt att glömma sådant som förfinats till något naturligt i vardagen och dessa fem gröna företag från Nordvästra Skåne hjälper oss i vardagen.
Luftburet oavsett säsong

Luftburet oavsett säsong

Drönarfotografering är inte bara en fluga utan har många fördelar och ett stort mervärde. De kan fota & filma i hög höjd och i farliga miljöer.
Porträttfotografering

Porträttfotografering

Porträtt ligger oss nära hjärtat, det har det alltid gjort. Vi växlar ofta mellan helbild och närbild. Här har vi tagit ungefär 50 porträtt i ett sträck och...