visuell kommunikation

Studio E är ett kreativt produktionsbolag som med rätt element får visuell kommunikation att tala. Varumärkens identitet stärks och budskapen blir tydligare än någonsin. Vi skapar, förbättrar eller hanterar ert visuella material – På egen hand eller tillsammans med reklambyrå, contentbolag eller andra partners.

BLOGG

Vår blogg fördjupar sig i våra publikationer, tekniker eller utmaningarna vi står inför. Vi hoppas att detta inspirerar och visar hur vi tänker och jobbar.

Tillskott i studion

Tillskott i studion

Det är med stor glädje vi välkomnar vår nya VD och ägare Marcus Claesson. Vi anställda kör på som aldrig förr och tillsammans tar vi stora kliv framåt när vi stärker studions position inom visuell kommunikation.

Glad sommar!

Glad sommar!

Studio E önskar dig en härlig sommarledighet efter prestationerna i årets första halva. Vi unnar oss tre veckor av upptåg, intryck och inspiration.Vecka 32 gör vi intåg med fokus på att göra avtryck och inspirera.

Sekvensfilm

Sekvensfilm

Rörligt har alltid varit intressant och nu när plattformarna och medierna är redo är det dags att tänka tvärtom. Utgå ifrån film och komplettera med stillbilder.

Elementens helhet

Elementens helhet

När text beskriver en situation på flera sidor gör en film det på några få sekunder, just för att kommunikationen blir konkret. Därför skapas rörligt material som aldrig förr.

Grönt ljus med Studio E

Grönt ljus med Studio E

Det är lätt att glömma sådant som förfinats till något naturligt i vardagen och dessa fem gröna företag från Nordvästra Skåne hjälper oss i vardagen.

Luftburet oavsett säsong

Luftburet oavsett säsong

Drönarfotografering är inte bara en fluga utan har många fördelar och ett stort mervärde. De kan fota & filma i hög höjd och i farliga miljöer.