Drönarfotografering är inte bara en fluga utan har många fördelar och ett stort mervärde. De kan fota & filma på hög höjd, i farliga miljöer eller svåråtkomliga utrymmen. Vår drönare klarar utan problem tuffa väderförhållanden så den luftar gärna propellrarna oavsett säsong.

Vi utgår ifrån Helsingborg men tar oss dit motiven finns. Nedan har vi sammanställt drönarfotografier som tagits av vår luftburna kompis. Motiven blir häpnadsväckande detaljrika och ofta från vyer man inte är van vid att beskåda. Det kan användas dokumentärt, för att skapa mönster eller för att visa produkter och funktioner som sitter monterat på hög höjd.

Lodbild

Här kan man skapa oväntade mönster i alla miljöer. Så här, lide grann från ovan, blir det mesta spännande och med rätt beskärning och färgställning skapas unika bilder.

Snedbild

Här är en annan bra bildvinkel som siktar mot horisonten och balanserar höjd mot överblick. Blir stämningsfulla bilder från en höjd man sällan annars kommer upp till.

En gruppbild från ett företagsevent kan visa så mycket mer än vem som var där. Hur platsen såg ut, hur vädret var, det blir som ett tidsdokument att se tillbaka på med glädje. Drönarfotografering öppnar för många möjligheter.

Översikt

Drönaren är väldigt smidig om man behöver en översiktsvy eller närbild på en svåråtkomlig plats.

Klicka vidare för att se fler exempel på drönarfotografering.