Höj volymen

När man har väldigt många produkter som även är väldigt lika är 3D tekniken perfekt för att få enhetliga, kostnadseffektiva och tydliga produktbilder. LK kan enkelt skicka ett mejl med CAD modeller samt ange vilka material de har, sen är det bara att börja producera. Vissa produkter finns inte fysiskt ännu men kan ändå säljas med hjälp av produktbilden.

Vi tog även förvrängda bilder på den verkliga uppställningen som sedan är den virtuella ljuskällan, om CAD modell skulle saknas kan vi då ta riktiga produktbilder som matchar 3D bilderna. Dessa väl förberedda 3D uppställningar och ett ständigt växande materialbibliotek har även gjort det möjligt att skapa produktbilder som hänger ihop trots att produkterna i sig kan se väldigt olika ut i form och storlek.

LK var även intresserade av att ta ett helhetsgrepp om deras bilder. Alla bolag skulle ha samma leverantör av bilder. Första uppdraget var Imagebilder där vi även tog fram manér. Detta gjordes till LK Armatur och LK Systems. Används flitigt i kataloger och på mässor.