PERSTORP VISUALISERAR LÖSNINGAR FÖR EN HÅLLBAR & GRÖN PLANET

Perstorp har visionen att med kemiska lösningar bidra till att vår planet bevarar gröna skogar, ren luft och en hållbar naturlig utveckling. Studio E har samarbetat med Perstorp i många år där illustration, stillbild, animering och film har varit de element som bäst gestaltat produkternas styrka och strategi i miljöpåverkan.

Vi valde att gestalta massbalans i form av en animation och film för att visa processen av massbalans kan motverka global uppvärmning genom att minska användning utav fossilt bränsle. Men framför allt att skapa en känsla hos åskådarna. Tillsammans med Perstorp är vi väldigt noga med att skapa illustrationer som framställs ihop med den grafiska manualen och musik som komponeras och skräddarsys för respektive produktion.

Filmerna används på mässor, föreläsningar och skolor för forskare, ingenjörer och säljare.

 

Perstorps Capa biopolymers plastpåsar fick liv genom en animation där vi pedagogiskt och lättsamt gestaltade fördelen med att använda sig utav påsar som bryts ner i jorden. Illustrationerna skapades med starka färger enligt den grafiska profilen och i samklang med animationen skapades även en gif som ska rulla på skärmar och stärka varumärket.