Visuella element förstärker Helsingborgs stad

Helsingborgs stad har alltid spännande och unika projekt som ofta avser tilltala en bred publik. Vi utför allt från animerade illustrationer, intervjuer med människor som verkar i staden till porträttbilder på stadens politiker. Alla element har flitigt visualiserat olika områden i staden. 

Det är mycket på gång i Helsingborgs stad. För att nå ut till människor som verkar i staden skapar Studio E produktioner som konkret gestaltar allt från Samhällsorientering för nyanlända till nya arbetsrutiner inom Arbetsmarknadsförvaltningen. Vår mission är att i planeringsstadiet skapa en känsla som berör åskådaren. Detta skapas genom att välja bra miljöer för film och foto, rätt regi och stämningsfull grading.

En informativ och komisk genre samklingas för att lyfta fram sex viktiga principer på god service i Helsingborgs stad. Filmens röda tråd baseras på humor, ung skådespelartalang och gediget manusarbete. Filmen fick ett varmt mottagande, framför allt av Stadsdirektör Palle Lundberg som promotade filmen på Instagram innan lansering. Naima Bjurström är huvudkaraktären i filmen som den tuffa och medvetna serviceofficeraren. För att skapa en ytterligare dimension till filmen illustrerade vi passande grafik för att presentera olika kapitel i filmen.

Filmen används ideligen på föreläsningar samt på Serviceenhetens hemsida. Under produktionen tog vi dessutom annonsbilder med dokumentär inriktning på vision och känsla.