TALANDE BILDER

Vi älskar visuell kommunikation och det finns ett fortsatt växande behov av just detta. Ordspråket “en bild säger mer än tusen ord” gäller än. Extra intressanta är de berättelser som gör skillnad. Extra motiverade blir vi när syftet med produktionen är att vägleda människor, lyfta de som tryckts ner eller skildra något vackert som få människor annars ser.

Våra Element

Skaparglädje och kreativitet präglar oss. Våra element är Film, Illustration, Animation, 3D & Foto. Vi kombinerar gärna elementen, 3D läggs på foto, illustrationer animeras, mässor eller happenings livefilmas. Illustrationer till produktionerna skapar vi antingen själv eller anpassar befintliga till företagets identitet. När briefen är “gör något kreativt” trivs vi extra bra.

UNDER SAMMA TAK

På 750m² har vi ett flertal film- och fotouppställningar, kök för matfotografering, konferensrum, ljudbås, retuschverkstad & en virtuell 3D-värld. Den tekniska utrustningen håller alltid hög kvalité oavsett om det är kameror för filmning eller knivar till kockar. Våra leveranser anpassas för att hålla högsta kvalité både idag och i framtiden.

PRODUKTIONSBOLAG

Studio E grundades 1990 av Ralf Ekvall och sedan dess har både studion och antal anställda vuxit. Lång ihärdighet och erfarenhet har utvecklat vår breda kompetens i såväl bildskapande som leverans. Vår kreativitet balanseras med seriösa arbetsmetodiker och våra olika bakgrunder och åldrar präglar våra stilar, därför föreslår vi kreatör(er) efter uppdragens karaktär.

VIA VÅRA ÖGON

Att fånga rätt ögonblick, det är vår största utmaning och det vi brinner för. Det gör vi både på fält och i vår moderna studio, sedan transformeras materialet så det matchar vad vi såg. Våra uppdrag sträcker sig över stora delar av världen och vi jobbar bäst när vi hanterar storytelling och koncept.

VISION

Vi kommer fortsätta att expandera. Bland annat ska filmavdelningen medverka i fler och större produktioner. 3D avdelningen kommer utöka bildskapandet samtidigt som vi med hjälp av VR och AR låter slutkunden i realtid skapa sin helt unika upplevelse. Studio E ska bli Skånes självklara produktionsbolag för kommunicerande media.