Menu

 

Hör av dig

+46(0)42 13 44 70
info@studio-e.se

 

Följ oss

     

Om oss

Skaparglädje och kreativitet är vår drivkraft

Våra grundelement är Film, Illustration, Animation, 3D & Foto. Skaparglädjen blir som starkast när de kombineras i samma produktion. 3D läggs på foto, illustrationer animeras, mässor, eller events livefilmas. När den kreativa briefen är i samklang med din strategi och värderingar trivs vi extra bra.

Studio E grundades 1990 av Ralf Ekvall och sedan dess har både studion och antalet anställda vuxit med allt fler och större uppdrag. Vårt arbetsfält sträcker sig över hela Sverige. Närheten till Danmark och Köpenhamn är också en styrka för oss när våra kunder söker unika platser och miljöer.

Talande bilder

Vi älskar visuell kommunikation och behov av detta växer för varje dag bland företag och organisationer. Ordspråket “en bild säger mer än tusen ord” har aldrig varit mer talande. Vi blir extra motiverade när syftet med produktionen är att vägleda människor. Vi vill skapa berättelser som berör och förflyttar uppfattningar.

Välkommen till studion med de
stora möjligheterna

Vi producerar film och bild på ett lyhört och nytänkande sätt som stärker identiteter.

Insidan räknas

I vår studio kan allt hända! Den fria tanken formas till något visuellt framför våra ögon, ibland i ett ögonblick och ibland eftertänksamt och enhetligt. När vi öppnar våra portar in till studion finns det inga begränsningar i hur stora produktioner vi kan genomföra. Mängden fonder ger oss flexibiliteten att välja rätt kulör för respektive fotografering och tack vare delningen mitt i lokalen kan vi ha filmproduktioner igång på ena halvan utan att störas av glada tillrop på andra halvan.

Utsidan får ibland vänta

Om du har varit i vår studio har du kanske märkt att det inte finns några fönster in mot de delar av lokalen där enhetlighet och korrekthet är ett krav. Om vi filmar och fotograferar en heldag vill vi ha en ljussättning som inte varierar på grund av dagsljuset. Detsamma gäller efterarbetet där vi ställer färger och kontrast på våra kalibrerade skärmar, de kan inte ge en korrekt bildåtergivning om vi i nacken har en kvällsrodnad á la Helsingborg.